Over Karl Raats | spreker creativiteit | inspirator & coach
Koekje iemand?

"Als creativiteit je uit evenwicht duwt 

en in verwarring achterlaat, doe dan vooral verder. 

Je doet het juist."Karl Raats - 5 jaar - spreker creativiteit

"Aanvankelijk zou ik neushoorn worden. (Dat vertrouwde ik als 5-jarige toe aan mijn oudere broer nadat vader me een standje had gegeven omdat ik wéér eens op de grond lag te spelen: "ZIJT GIJ NE WORM MISSCHIEN?!")

Niet veel later stelde ik mijn ambitie bij naar doelman. Ook veel op de grond, nog méér wasgoed, maar sociaal acceptabeler.

Uiteindelijk werd het journalist. En dan business developer. En toen marketing director. En daarna docent. Of hoe een klant het ooit wonderwel geframed heeft: “Karl, wat heb jij een pracht van een portfolio-CV.”


En plots was ze daar, de professionele liefde van mijn leven: het Creatief Denken. Sinds die dag, wentel ik me in alles wat creativiteit mogelijk maakt. Schaamteloos, als een kind van vijf dat weet dat neushoorn worden het hoogste goed is. De handen net zo vuil. Minder wasgoed dit keer."

Wat je over Karl mag onthouden?

  • Spreker van het Jaar 2016, cat. personal development
  • in charmant Vlaams en piekfijn Brits Engels
  • Voormalig partner Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken
  • Gecertificeerd De Bono trainer in Lateraal Denken
  • Buzan Licensed Instructor (BLI) in Mindmapping
  • Postgrad Creativity, Innovation & Change, OU London
  • CTI Co-Active Coaching graduate
  • TEDx Coach
  • Dat zijn agenda razendsnel volloopt. Neem dus vandaag nog contact op!

Dat je best nu contact opneemt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Je hoeft medewerkers niet te motiveren. 

Ze niet demotiveren volstaat."